8 aug. 2011

PORMASKAR PÅ NÄSAN

Jag har alltid funderat på hur man kan lyckas få bort de svarta pormaskarna, men om du klickar här  så kan du få bra tips på hur du kan få bort de, samt nedanstående information om pomaskar och hur man kan behandla de och orsaken till det..

Svarta fläckar på näsan är de mest irriterande och pinsamt hudproblem.  Det område av näsan är mycket känslig, att klämma näsan kan skada huden genom att lämna fula ärr.

 Näsa pormaskar orsakas på grund av fet hy, dåliga sanitära, överdriven användning av kosmetiska produkter, dåliga kostvanor, hormonell obalans och mindre mängd vatten i kroppen. 
.
Pormaskar är även känd som öppna komedoner. Hud har små porer som kör ut avfallet från huden dvs talg. Talg få in i porerna när porerna är blockerade, smutsen på ovanstående lagret av huden på näsan gör sebum mörk färg och det är svart fläck på näsan. Borttagning av pormaskar är en tuff uppgift och stickande gör tillståndet värre. Kemikalier och syntetiska droger kan ta bort pormaskar på näsan men det kommer tillbaka så fort behandlingar är stopp. 
.

några Hem Rättsmedel För Borttagning Av Pormaskar På Näsan

Citronsaft:
Citronsaft används för att eliminera alla typer av defekter i skalet och mycket vanlig naturlig blekmedel. Använd citronsaft direkt på svarta fläckar och låt den stå ca 15 minuter innan du tvättar bort med vatten. En blandning av citronsaft, gurka juice och honung kan också användas. Som ersättning för citron, använda äppelcidervinäger.

Lök och vitlök saft:
Lök och vitlök juice är också känd för att hjälpa blekna defekter i skalet. Använd en blandning av lök och vitlök saft på svarta fläckar och låt den stå ca 15 minuter. Lök och vitlök har stark lukt så tvätta huden noggrant efter att tillämpa dem.


Kanel och honung:
Gör en pasta genom att blanda 3 msk honung och 1 tsk kanel i en skål. Applicera pastan på pormaskar innan sova och tvätta den nästa morgon med varmt vatten. Upprepa detta i två veckor kommer att ta bort pormaskar.


Andra hem rättsmedel för pormaskar
  • Blanda lika mängder av jordnötsolja och färsk lime. Applicera på det drabbade området och låt den 10-15 minuter, tvätta ansiktet med varmt vatten.
  • Gör en scrub av salt, citron och honung, yoghurt kan också läggas till det. Skrubba ansiktet i 5-10 minuter och sedan tvätta ansiktet och klappa den torr.
  • Applicera lite tandkräm över blackhead drabbade området.
  • Vispa äggvita och tillämpa i ansiktet, tvätta ansiktet med vatten och under torkning skrubba ansiktet lätt med handduk.
  • Ta några ostmassa och tillsätt en tesked svartpeppar pulver till det. Blanda det väl. Applicera pastan i ansiktet. Låt det i 10-15 minuter. Tvätta ansiktet med ljummet vatten och klappa torrt.
  • Tea Tree Oil är också mycket effektiv för behandling av pormaskar på näsan.
  • Blanda apelsinskal med vatten och sedan tillämpa den över näsan.
  • Gör en lösning av en och en halv kopp hett vatten och halv matsked av borsyra pulver. Doppa ena sidan servett i lösningen och klappa i ansiktet för någon gång. Senare gnugga ansiktet med en bomullstuss. Detta är ett mycket användbart pormaskar åtgärda.
  • Blanda färsk lime juice med jordade kycklingben baljor och blad. Applicera den på pormaskar.
  • Ångan är också fördelaktigt eftersom det öppnar och mjukar upp porerna för enkel borttagning av pormaskar.
  • Gör ett ansikte tvätta genom att blanda färsk limejuice med ett glas varm mjölk och använda den för avlägsnande av pormaskar.
  • Ta en kopp socker och placera det i en tvättlapp. Tvätta ansiktet med en tvål och försiktigt skrubba socker på det drabbade området. Detta fungerar som en bra exfoliater och hjälper till att avlägsna näsa pormaskar..

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar