11 juni 2010


Nathalie och Mimmi. Två namn som jag har själv
 gjort av mjuk metall och dekorerat med små pärlor runt om.

Det var barnens skolavslutning igår.  Emanuel kommer att ha en annan fröken när han börjar i fyran och Emelie ska börja förskola nu till höst, så tänkte jag ge de något som är lite mer personligt än det vanliga som man brukar köpa. Jag köpte fyra vita blockljus och gjorde decopage med servetter på samt gjorde jag deras namn av metall som jag därefter dekorerat med små pärlor runt hela namnet.
De tyckte mycket om presenterna ; -)




Jag har faktiskt läst de här raderna som är på arabiska och
som jag tyckte att det var värt att meditera över .

تذكر دائما ثلاث....تحب ..تضحى.. تسامح..وحاسب من ثلاث...تجرح..تخدع..تخون...ولا تعيش مع ثلاث...متكبر ..خاين ..جاهل ...واعطى الناس ثلاث...المحبة ...الوفاء...الكلمة الطيبه...وكى تحب شخص ابحث فية عن ثلاث....الامان ...الصدق ...الاخلاص ويمكن ان اضيف ان تحرص على ثلاث...البساطة ...والواقعية ...والطموح الذى تسطيع ان تصل الية.. وايضا لازم ثلاث..الروح القدس..وكلمة الله اليومية...وتطبيق الكلمة فى حياتك
Det bästa som har hänt mig idag

Jag fyllde år den 7 juni  och firade födelsedagen i Göteborg. Barnen var inte med. Men de ville fira mig i efterskott.

Rebecca och Emelie gjorde en liten present som de har slagit in själva. Såå gulligt av de. Det var ett armband och en halsband och ett hänge med en E bokstav.  

Emanuel gick i smyg och tog 15 kronor från hans sparbossa och gick till konsum för att köpa en morotskaka till mig för att han vet att jag tycler om morotskaka. Jag såg honom när han sprang ut för att inte jag ska se honom. Han kom efter 10 minuter med en påse i handen och ett kort som han hade gjort själv. Han kramde mig och grattde. Han bad om ursäkt för att han inte köpte någon present  till mig på min födelsedag.Det blev en chocklad muffins istället. Jag blev såååå glad och stolt över att jag har så underbara barn.
Älskar er.