13 juni 2010


Bröllops presenter som jag har själv gjort till min svägerska när hon gifte sig

Ramen  är köpt från Ikea och dekorerat
med ett hjärta av tyll på ena hörnet och ett brudpar på andra hörnet av ramen.
Det är en dikt som är skriven av min 10 åriga sonen Emanuel
och brudparet är också målade av honom. Den var hans present till brudparet.

 
Jätte söta Björn brudparet som jag har köpt från internet,
med ett kort som jag har gjort.



 En stor korg om jag får kalla den för som jag har köpt från Jysk och fyllt den med bla (handukar, mjukis nalle,tofflor,kökshandukar,filt siden pyjamas och morgonrock,spa artilkar, doftljus, mm. Jag har också köpt en ljus slinga och satte fast den på ena raden av korgen (batteridriven)



 

Jag har gjort den för att gästerna ska stoppa i bröllops presneter (pengar).Köpte en kartong med lock på från Ikea och klädde om den med vit present papper och dekorerade den med deras bilder på samt limmat fast pärlor och organsa tyg runt om. En väl uppskattad present var den.


 


 

Hår diadem eller krans som jag har fixat till mina söta änglar och två korgar som jag jag klätt om med tyg och blommor. De vart såå glada.





 Köpte två tyg hjärtan som jag tyckte att de var sååå fina och skrev deras namn på men en textil penna. Min söta 7 åriga Rebecca skrev också en liten hälsning till brudparet.

skratt..jag kunde inte motstå de här ballong björnparet som jag hittade på nätet. Fyllda med helium som var jätte svårt att få ta i. De här söta paret stog vid entren när brudparet kom in.




 
 En stor ram som är köpt från Ikea. Ramen var jätte häftig tyckte jag för att den hade två ramar i en. Lite svårt att beskriva. Jag kom på att ha deras bild på ena plattan och en ljusslinga på den andra plattan, vilket gästerna fick skriva på.


Så här såg det ut det hela..



Lahom såg ut så här som på bilden.hehe
Hoppas att jag kunde beskriva det jag ville säga med enkla ord.