16 juni 2010

Idag har jag läst i Lindas sminkblogg micromiss.se om hur man får ögonskugga sitta lång tid på ögonlocket utan att det lägger sig i en "korv" i globlinjen. Jag tyckte att det var en intressant artikel och ville ta med den i bloggen.

"""På locket bör man alltid lägga både foundation, och sedan ordentligt med puder som fixerar.

1. Lägg först din bas, sedan, ovanpå ditt puder lägger du en ljus basskugga över hela locket, och därefter önskad mörkare färg. Passar bra till en vardagsmake-up!
2. Lägg först din bas, sedan, en eyeprimer (Jag använder alltid MUS hightechlighter) väldigt väldigt tunt!
Börja sedan med den färg du vill ska synas mest, och jobba dig fram med ljusare färger för att lätta upp det mörka.

Här är det VIKTIGT att du MÄTTAR primern med MYCKET skugga, annars blir det en korv iallafall! Bäst är att nästan trycka på skuggan med en hård skuggpensel!""""
Tack för tipset, ursäkta mig föratt jag snodde det : )
Välkommen hem min älskning Emanuel från lägret.
Lägerledaren ringde oss i mors KL 7:00 och sa att Eamnuel har kräksjukan och mådde dåligt under natten. Jag vart mycket nervös för hans skull. Samir var tvungen att hämta honom vilket det tog minst två timmar fram och tillbaka. Synd att Samir var tvungen att ringa till sina patienter för att avvboka deras tider. Det har varit lite stressigt för honom. Emanuel är hemma nu. Han mår ganska bra . Han hade önskat att stanna kvar på lägret eftersom han hade så kul där och tyckte att  det var det bästa han har varit med om. Tackar Gud att det blev inte värre.